luni, 6 iulie 2009

eu catre mine peste 10 ani

De la joacadeamine , preluat de la gramo. Nu ii cunosc. Dar am urgent nevoie si de ceva frumos. Prea multa mizerie s-a strans aici in prea putinul timp de cand am inceput blogul. Asa ca o sa ma joc si eu jocul lor.

Nu pot sa scriu fara sa ma gandesc la mine acum 10 ani, teama aceea ca am ramas in urma, ca nu am facut lucruri care trebuiau facute la timp si ca nu voi mai avea ocazia sa le fac vreodata si ca trebuie sa fortez destinul. Da, si sa ma compar pe mine de acum 10 ani cu mine de acum. Si doar asa ma pot gandi , macar in parte, cum voi fi eu peste 10 ani. Sigur, vor fi si oameni si situatii ...

Si se poate sa fie o filmare video? Cred ca mimica , gestica spun mai multe, iar eu inca mai am probleme cu camasa asta prea stramta de cuvinte. Deci ar fi un fel de transcript, in caz ca dispare aparatul necesar pt a pune in actiune filmarea (cum ar fi magnetofonul acum ).

Draga eu din viitor (zambet larg),

Ce mai faci? E mai bine? Mult mai bine? (pauza) Sper ca ai facut pace cu tine. Sper ca ai gasit acum puterea. Inca mai de
scoperi ? credeam ca se va incheia odata si odata toata povestea asta, dar banuiesc ca niciodata nu se va incheia. Mai puternica stiu ca ai devenit. Dar mai inteleapta? Ma supar pe tine daca ai ajuns sa critici acum tinerii si sa ii arati cu degetul. Nici tu nu ai fost mai buna. ( se poate pe undeva sa ma stramb sau sa strang din buze)

Nu cred ca ai gasit pe cineva, dar daca ai gasit sper ca nu e singuratatea aceea in doi de care te temeai. Caci daca da, renunta. Candva erai mai puternica si sunt sigura ca inca esti.

Toti sunt bine? Sper f tare ca inca sunt cu tine. C.? Eu zic sa iti aperi cu dintii singuratatea daca ea te face fericita. Nu te lasa invadata. Regaseste taramul pierdut.

Eu am incredere in tine. Hug. Hug. And lots of kisses ! (sters)

P.S. Sa nu te prind ca ai renuntat la sala. Daca nici motanul B. nu supravietuieste, eu sper f tare ca ai invata sa spui ,, nu" la toate insistentele de a mai creste animale.

Nici macar exercitiul acesta nu m-a facut sa ma simt mai bine. Trebuia sa fie ceva optimist. Desi , daca ii trimit asa ceva, s-ar putea sa realizeze ca e intr-adevar din ce in ce mai bine si va zambi.

In ritmul asta cred ca voi ajunge o batranica f senina ( sau senila). Stupid joke

4 comentarii:

  1. imi place :) multumesc ca ai lasat mesajul la mine pe blog, altfel nici n-as fi ajuns aici ... multumesc. as vrea si eu sa fiu la fel de realist, dar nu-mi iese. nici cand sunt in contexte convingatoare peste poate.

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. ana-maria... astept ca peste 10 ani sa citesti acest email si sa zici: ce naiva si prostuta eram! cum am putut sa zic ca voi fi singura?! asa ceva e imposibil! uite, garantez eu ca nu va fi asa! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana-Maria (cea din viitor): uita-te in urma cu un zambet pe buze. Ai depasit destule, ai devenit (si) mai inteleapta, (si) mai deschisa, (si) mai putin vulnerabila. Acum stii ca toti oamenii au puncte sensibile, stii cum sa faci ca sa nu calci pe ele, sau, cel putin, cum sa-i eviti pe cei cu prea multe bataturi. Esti senina si calda. Ti-ai gasit dragostea si crezi in tine si in fericirea ta. Ai depasit scepticismul, esti mandra de ce ai facut, ai incredere in lume si lumea te iubeste. Viitorul e muult mai bun decat tot ce ai lasat in urma. Ti-ai pastrat prietenii vechi si ti-ai facut si altii noi. Si ai in continuare un blog. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. - joacadeamine, daca am reusit sa te fac sa zambesti e bine, mie mi-a parut destul de trista scrisoarea mea si nu realista; e mai frumos sa visezi :)

    -wannabegay, si daca ma uit in urma la ce am scris acum 10 ani prin jurnale sau diferite comentarii pe marginea cartilor ma gasesc tot naiva, asa ca e deja ceva sigur pt mine; ha ha, despre partea cealalta, multumesc ( ce altceva pot spune)

    - dak, oh, prea frumos scrii tu, eu am incercat sa nu vreau prea multe de la ea, sa se bucure doar ca am salutat-o. sa se bucure doar ca nu a facut compromisuri si ca cei dragi sunt langa ea. cea cu blogul mi-a placut cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere