joi, 2 iulie 2009

pentru ca stau prost cu memoria

Ca mi-am amintit, Velvet Goldmine - cum naiba am uitat de el. Vazut de mai multe ori. Intai la cinematograf si parca se facuse gol in jurul meu si eram doar eu cu ecranul . si era ca un joc , acum cine sa fie, cine sa fie. Si apoi am verificat, nu mi se paruse chiar erau acolo si david bowie si oscar wilde si mie mi-a parut ca ar fi si kurt cobain ( inca mai eram sub influenta lui). si am mers acasa, facut rost de steve harley - sebastian si ascultat pana cand taica-miu era sa sparga usa. :)
Acum versurile imi par pretentioase, tipice pt perioada hippy. Cred ca de la droguri li se tragea. Dar muzica inca poate sa ma faca sa ma opresc din orice as face.

Cu pornacele a fost mai mult o gluma. Si nu, youporn nu are sectiune speciala pt lesbi. Acum nu am chef sa verific. Nu prea intru pe acolo sa imi sustin o impresie. Cand o sa am nevoie voi verifica insa :na:

Da, imi plac filmele . asta e. si imi e usor sa vorb despre ele pt ca nu sunt cer un limbaj mai pretentios. Pt ca in cazul lor nu simt prea des ca nu am cuvinte pt a le descrie subiectul sau pt a-mi povesti reactiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu