miercuri, 1 iulie 2009

la o cafea, dimineata

Un subiect drag mie. In fiecare dimineata , beau cafeau si citesc bloguri. Unii citesc stirile, eu citesc bloguri. Stirile ma intristeaza, blogurile imi dau senzatia ca lumea e mai ca mine.

Vorbim despre bloguri lgbt, despre ce altceva? Interesant este ca sunt mai multe, mai diversificate si mai " interesante" as indrazni sa spun blogurile gay. Putine blogurile lesbi. Iar la bloguri de travestiti stiu doar unul.

dragqueenworld.wordpress.com - e singurul blog de travi pe care il citesc. Isi propusese la un moment dat o campanie impotriva discriminarii travestitilor chiar in comunitatea lgbt ( nu am mai auzit nimic despre campanie) E f interesant cum, chiar in interiorul unei comunitati discriminate ca minoritare, sa apare alte discriminari , dar chiar e adevarat . si bisexualele sunt discriminate, dar despre asta alta data.

blog.joacadeamine.ro - e literatura de multe ori ce face. Fecare postare a lui e o placere pt mine. Jurnalist la tabu, ii cam da mana sa fie open. Multi gay si multe lesbi out in jurnalism sau publicitate. Facusem candva socoteala ca probabil asta ii si scoate din anonimat putin, in scoate in fata , au in acest fel o eticheta. Nu e poate o eticheta buna, dar ... reclama proasta nu exista, important este sa se vorb despre tine, sa iesi cumva in evidenta. Sunt rautacioasa, stiu.

Ar mai fi, wannabegay, blog de bulangioaca, gay in romania, si proiecte ale mai multor gay blogari pt a ajuta comunitatea:
Ø pinkpong.gramo.ro/ care a pornit ca o sursa de replici pt cei care te pot jigni din cauza preferintelor sexuale, si ajuns acum sa propuna tematici pt intreaga blogosfera gay;
Ø gaypride.ro - marturiile sunt f interesante. Scopul , puterea sta in nr, din pacate putini sunt dispusi sa isi recunoasca public homosexualitatea.
Ø totalg.ro/gay2gay/ - aici nu sunt f sigura, blogul lui daniel mihai e imens si atat de divers. Povestirile lui din seria STORY OF LUST iti ridica oricand moralul. Apare aici tipul pitipoancei gay, cred ca Mondenii s-au inspirat de aici.

Cu totul altfel sta situatia la blogurile ale caror autoare sunt lesbi. Nici macar nu stiu daca le pot spune bloguri lesbi. Autoarele sunt f discrete, cu greu iti poti da seama ca ... Ar fi aici la nouvelle sappho - blogul lorenei lupu ( scriitoarea si actrita) , femeia simpla, totul despre lesbiene sau varza ornamentala - nu stiu care dintre ele este al alexandrei toader ( tot scriitoare ). Cand o sa am mai multa rabdare voi scrie si despre literatura cu tematica lesbi, atat cat stiu si eu, dar nu promit nimic.

1. sadland-population-1.blogspot.com - blogul care imi place cel mai mult, in ultima vreme cam bitter tipa, dar in general e super ok. Traducatoare de lb engl din cate mi-am putut da seama . Datorita ei am descoperit literatura lesbi in afara. Are si linkuri super spre poezii in engleza. Hai ca nu mai continui pt ca devine evident ca imi place in mod suspect de tare de ea :D
2. 2straight.wordpress.com - informatii multe, profi. Nu prea are feed-back si probabil ca ... desi nu ii doresc. Mai bine imi musc limba

Nu am pretentia ca ma pricep, am zis din ce stiu si eu. Stiti mai multe, spuneti-mi. Chiar ma intereseaza subiectul. Vorbesc f serios. Make my morning, recomandati-mi alte bloguri de gen pe care le cititi voi.

Vreti sa stiti mai multe ? cartiergay.blogspot.com - gasiti aici linkuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu