joi, 2 iulie 2009

despre morti numai de bine

Parca am intrat cu totii intr-o perioada numai cu morti. Serios acum.
- intai a fost Matei Calinescu. Daca nu stiati despre el, este / era profesor universitar in State, critic si teoretician al literaturii. Daca vreti sa va interesati despre kitsch si decadentism Cinci fete ale modernitatii e cartea perfecta. Nu e doar pt specialisti. E o carte care se citeste cu placere.

- a urmat Michael Jackson. Ok, sunt multi fani Michael. Dar nu stiu unde erau inainte sa moara el . Si eu am fost fan Cobain , dar inca dinainte sa moara cand toti erau cu Metallica si AC/DC. Dupa ce a murit si o colega - varianta de azi a manelistei - a inceput sa fredoneze prin clasa ceva Nirvana, a ajuns sa imi fie rusine sa recunosc ca imi place Cobain. So, eu nu am mers la concertele cu Michael pt ca mie imi placea Prince. Eu nu am crezut niciodata ca Michael e asa dragut si simpatic. Pe mine nu m-a surprins cand a inceput scandalul cu pedofilia.
Si m-am suparat f tare cand am citit articolul Lorenei Lupu in care spunea ca Madonna , care are aceeasi varsta cu Michael , e o crv care a invins si el care era un inocent a fost daramat de sistem. Rahat ! Madonna e o tipa cu picioarele pe pamant, care a incercat de toate, care nu a trait intr-o lume a viselor , care acum ar putea sa faca orice ca nu ar mai soca pe nimeni. Mie ipocritii nu imi plac.

- acum Magdalena Boiangiu. Aici am ramas chiar masca. Am citit de mai mutle ori anuntul si am zis ca nu se poate. Unde se duc toti oamenii astia?
Am vazut cand eram mica un film cu Peter O'Toole si el murea si pe lumea cealalta era ca intr-un hotel si daca lumea vorbea de tine si isi amintea de tine erai la etajele superioare si daca erai uitat ajungeai tot mai jos pana cand erai dat afara, in apa cea neagra a uitarii. Totul e sa nu ii uitam.

Suntem asa neinsemnati ...

pana si cand vorbesc de rai si iad si d-zeu eu tot din filme imi formez imagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu