joi, 2 iulie 2009

filme - 2. romantice

Daca ma las acum cand abia m-am incalzit sigur alta data nu mai pun mana. Filme romantice, de astea scap repede. Eu vroiam direct drame, si e normal, comedii si apoi opusul - drame. Si apoi am realizat ca mai sunt si filmele romantice. Mult prea multele filme romantice gay. E ca si cum pt ca realitatea e asa de aiurea au nevoie de zaharel si se fac pe banda rulanta filme gay pt a satisface o nevoie . pornace si filme romantice.
Da, v-ati prins ( eu vorb acum cu cititori imaginari caci cred ca doar eu citesc ce scriu aici :)) ) nu prea stau bine cu romantismul. Oi fi fost si eu indragostita , dar arat asa de penibil. Seman cu Pluto , bleah. I'm more like a flame: i'm burning, i'm waisted, i'm gone. Sorry, asta sunt. Temperament infect.
Topul cred ca va fi mai mult la misto drept urmare. In ordinea cele mai zaharisite la inceput , cele mai decente mai incolo.
1. Big Eden (2000) = daca va plac filmele alb- negru vechi, alea siropoase, daca va plac hallmarkul si telenovelele , daca face aaaaah, ce frumos !!! ( how sweet !!! ) cand vedeti un catelus sau un bebelus ( sau orice diminutiv) .... da, va va placea acest film. V-as recomanda si ciocolata cand il vedeti, dar imi e ca dati in diabet si va am pe constiinta .
2. Latter Days (2003) = hai sa mori tu? deci aceasta a fost reactia mea la acest film. Se da un tip care face ravagii , un femme fatale gay, si altul din asta religiosul. Pai la asa personaje eu nu ma pot gandi decat la un porno. Acum eu una nici cu pretul vietii nu m-as culca cu o iehovista. Cred ca din cauza de fuste tricotate lalai . Fustanelele tigancilor imi par mai sexy.

Da, cred ca astea au fost filmele romantice care m-au deranjat cel mai tare, am zis eu ca scap repede. Daca ai opozitie comedie - drama, opusul filmelor romantice pt mine sunt parodiile. Clar !
Si acum filme din astea cu gay care incep singuri si termina cuplati care nu m-au deranjat: Shelter ( 2007) = nu m-a deranjat, dar nici nu mai imi amintesc exact despre ce e vorba. Ceva cu surferi. Asa si apoi inevitabilele filme cu adolescenti, dar unele chiar decente, asta probabil pt ca sunt britanice si - o fi slabiciunea mea pt filmele britanice sau chiar sunt scrise si regizate cu creier : Beautiful Thing (1996) si Get Real ( 1998) . in ambele apare scena in care adolescentul realizeaza ca e altfel si nu vrea sa aiba boala asta, vrea sa fie " normal" . or fi drame? Mult realism in aceste scene, banuiesc ca asta le-a facut sa imi placa pana la urma. Phony things make me puke .

In zece minute am scapat, uraaa !

nici top three nu mi-a iesit , halal top . oricum , le-am eliminat, am scapat de ele , au ramas favoritele mele, dramele :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu