luni, 27 iulie 2009

diseara sunt eco

candva incercand sa mai inteleg si eu setarile de pe aici mi-am facut ordine prin articole, am zis s-o fac cat sunt inca putine. Ajuns la concluzia ca prea multe aveau eticheta personale si ca treb sa ramana la nr acela ca nu am chef sa imi plang suferintele pe aici. Mi-a zis o sora de blog ( ce super suna sora de suferinta asa) ca totusi ele au un sens , cica mai intra cineva si se recunoaste acolo si il ajuti. Sa zicem, nu pare convingator, dar mai stii.

ei si azi o sa cam abdic de la ce imi propusesem ( prima data conteaza ca dupa ... desi sper sa nu exagerez). Diseara sunt eco, adica ... diseara voi merge in parc cu cineva. De ce? Pt ca , ok, auzit eu ca cica doar pitzi se tin de mana pe strada, dar eu tinut cu ea de mana pe strada si ma durea undeva ce fel eram considerata. Ea zis insa ca daca te vede un cunoscut/coleg/vecin/ruda ( poate de ai tau, m-am gandit eu), si ieri dupa zile de nevazut era sa ma lipseasca si de acest elementar , banal, stupid de banal lucru. Din fericire, chipul meu destul de expresiv mi-a venit in ajutor si lucrurile s-au intors la normalul asa cum il vad eu.

mers la o terasa. Eu facut cum mi se pare mie normal , nu? Adica asezat langa ea. Ea zis dupa ca mai erau doua tipe in fata noastra, nu le-ai vazut? Nu , si as fi adaugat , eu eram atenta doar la tine. Eh - continua ea - tipele alea s-au asezat fata in fata, doar noi stateam de aceeasi parte a mesei. Well, is it me or something is really - but really stinky in here???dar sa mergem mai departe: stam noi la masa si ne tinem de maini, nu jucam cu degetelele si pus mana pe picior - nimic scarbos ( pipaiala in public) nu va inchipuiti prostii - doar se odihnea mana acolo in mod natural. Mie chiar mi s-a parut natural . si totul era ok. Da, dar cred ca eu nu sunt ok, pt ca la sfarsit ma pune sa promit ca nu vom mai merge niciodata la o terasa. Asta pt ca eu m-am scapat si am zis : dupa atatea zile in care nu ne-am vazut as fi dat toate discutiile astea pt un sarut. Si ea a raspuns, da ? eh , atunci nu mai mergem la terasa, tu ai vrut aici, de acum incolo mergem doar in parc. Si ne-am strans si mana barbateste ( mai ramanea sa ramanea sa semnez cu sange).

De aia voi merge in parc diseara. Da, vom astepta intunericul ca sa putem sa ne pupam. Kkt. Poate ar treb sa fiu fericita ca nu sunt tufisurile , ci doar o banca. Si e si mai misto cand langa tine sta un cuplu straight si mana aluia framanta tzatzele aleia si tu stai si astepti intunericul ca sa poti macar sa o tii in brate. Yuppy , i cant wait !

Ma gandesc deja sa imi schimb garderoba. Ce sens mai are sa ai rochite ? sa le pui doar sa te uiti in oglinda si sa mergi la serviciu? Pai eu vorbesc acum de haine de iesit afara, nu de mers la munca. Da, acum treb sa imi iau ( sper ca nu trening !!! ) bermude cred ca li se zice, pantaloni din aia trei sferturi, adio tocuri - expadrile , tenesi ( cred ca am niste tenesi jerpeliti pe undeva), bocanci cred ca nu se mai poarta. De oja nici nu mai poate fi vorba, asta ar fi culmea oja si tenesi. Deja am inceput sa port intens papucii cu talpa joasa, aia cu care de obicei merg sa iau paine sau sa arunc gunoiul.

Si ce ar mai urma? Un sac pe mine? Ma bucuram la inceput ca dupa 10 ani am renuntat la sutien de dragul ei, acum - nu prea mai imi pare o idee buna. Deja de ieri l-am pus la loc. Nu ma deranjeaza , am mai jucat jocul asta: suntem ca doua piese , treb sa ne tocim pt a ne potrivi, dar schimbarea la mine e nitel cam prea mare. Prefer muntele parcului. Nu cred ca e rusinos ce simt eu .

Si am decis ca sa las naibii toata lamentatia asta si sa pun mana sa fac putin curat pe aici, macar sa fie decent ca maine o bag in casa. La film - minti murdare! Chiar va fi un film ! ( si nu, nu film din ala, nu stiu - o comedie, un ice age 3, asta daca nu o fi prea comedie pt cat de profunda e ea, câh). sigur aici nu ne va mai fi mereu teama ca nu stiu cine ne vede si se uita urat la noi - precum acel cuplu de heteroi de la masa de alaturi care se tot ranjea la noi. Dar - caci mereu exista un dramatic dar - inca mai e ceva drum pana ne vom cunoaste. Si da, asa cum ne intelesesem de la inceput - eu sunt cea care tine frana.

Oricum tot mi se pare de cacao totul, prefer cinematograful, teatrul, plimbarile( nu in parc, pe strazi - bulevarde), dar ok, e cald, am aer conditionat, m-o reprezenta si casa mea , treb sa te zgarie motanul meu - poate si astea sunt parte din mine, insa as vrea sa nu devina o obisnuita, o chestie casnica.

* o sa pun repede un articol din ala seriosul ca sa nu citeasca nimeni ce tampenii am scris acum. Ah, si wannabegay, daca treci pe aici, ia mai intreaba o data de ce oare partea de curtare nu prea tine mult la gay. Pt ca nu prea ai cum sa faci curte cand esti limitat la spatiul privat !

citat aproximativ:
ea1: si iarna ce facem?
ea2: iarna mergem la tine
Corul : si iata cum tot agatamentul acesta e sezonier, adica depinde al dracu de anotimp, de vreme

** si daca diseara ploua? cica ii plac fulgerele

5 comentarii:

  1. :)) mai bine bermude decat 'treling', ice age 3 e funny, parcurile-s si mai frumoase cand a nins peste ele, plimbare placuta diseara ;) (si da si tu cu piatra-n felinar daca nu e destul de intuneric in parc :) )

    RăspundețiȘtergere
  2. da, sa nu uit prastia, ms ca mi-ai amintit. si semintele normal, ce ar mai fi: gratarul ? sau ala e in fata blocului. las ca fac lista ca e deja complicat. paturica banuiesc ca nu merge decat la ... cum ii zice? picknic ,asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incepusem si eu o carte, dar n-am mai avansat.. Am inceput sa citesc pe sarite din lista ta de posturi (despre carti, filme) si m-a prins. Am ajuns la postul asta cu-de-toate care m-a facut sa zambesc cand am citit despre schimbarea garderobei, plimbarile prin parc.. Mai trec pe aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. am trecut si eu pe la tine, citit despre filmele romanesti - moment in care mi-am zis cand o sa am timp ar treb sa vad si eu filmul lui porumboiu auzit chiar la radio ca e propus pt oscar, sper sa nu vina oscarul si eu sa nu fi vazut filmul cu politistii. desi la cum merg lucrurile acum totul e posibil, mama ei de viata ca juma din timp nu iti petreci dormind si prostituandu-ti creierul. trebuia sa ma fac stivuitor, treb sa lucrez la banda undeva, e mai usor cand nu creierul iti este ftt. ( scuzati limbajul, nervii sunt de vina!)

    paturica s-ar fi dovedit utila atunci. carol ( fost libertatii) nu e parc pt ecologizare. nu sunt banci si alea putine sunt ocupate. chiar am sfarsit undeva in intuneric, dosnic, locul unde exact ne e locul , unde ne doresc ei. nu va zic banca ca o ocupati si pe aia si e a noastra , daaaaaaa?! ( n-ar mai fi )

    RăspundețiȘtergere
  5. banca ca - cacofonie care caracterizeaza intreaga postare anterioara si starea mea de cacao

    RăspundețiȘtergere