duminică, 5 iulie 2009

sila

ce urasc mai tare e mahalaua. daca indraznesti cumva sa zici ceva de accept, repede sare d-l dunareanu cu gura, si ce gura are !!!

am invatat azi sa fiu mai prevazatoare. nu imi place sa fiu implicata in povesti care imi lasa un gust atat de amar. nu ma deranjeaza sa ajut pt ca stiu ca pot. dar nu vreau sa mai am astfel de experiente.

ah, si lucian dunareanu - cel care explica arta travestiului, acela chiar imi placea. acum nu cred ca mai imi place. orice mizerie pe care o faci cand esti parte dintr-o minoritate ajunge sa se reflecte asupra intregii minoritati. e doar atat: treb sa fi putin mai cumpatat inainte sa iti dai drumul la gura. chiar nu e greu, se numeste autocontrol.

scris dupa : dar mi-o si fac cu mana mea. am intrat pe blogul unei tipe. mai, si stiam va vorbeste ca la usa cortului. parca si inainte vorbea asa, dar lately e deja prea mult. si daca mai te referi si la ... cum sa ii zic eu, sperma , ejaculare, organe masculine, mai pui si poze cu sportivi suedezi, incep sa ma gandesc ca something is wrong. oricum, pe viitor sub absolut nicio forma nu mai intru pe acolo.

daca o sa continui asa, cred ca ar fi mai sigur sa merg cu ochelari de cal.

*ca sa fii "evident" o lesbiana treb sa vorb ca baietasii si sa fii urata? (am explodat, deja nu mai pot nici eu)

5 comentarii:

  1. Domnisoara, unde am vorbit eu ca la usa cortului? Asocierea numelui meu cu expresiile folosite de dvs. in articol imi aduce prejudicii. Va rog sa va rezolvati problema.

    Iar daca mi-am exprimat punctul personal de vedere la niste acuze pe care le aduceti asociatiei ACCEPT, nu inseamna ca "repede sare d-l dunareanu cu gura" ci ca, am dreptul la libera exprimare.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ana-maria: eu mi-am dat seama ca nu mai are rost sa zi nimic de lucian dunareanu, caci imi pierd vremea... cateva observatii, totusi...
    1. accept-ul e accept, lucian dunareanu e lucian dunareanu
    2. banuiesc ca dl dunareanu isi doreste vreo functie la accept, de asta se asociaza cu acestia...
    3. in articolul meu despre accept nu am pomenit numele dunareanu...
    4. mahalaua=dunareanu

    sper ca nu am deranjat prea mult, caci nu aveam intentia de a intra in vreo polemica, dar imi mai sare si mie tzandara cate-odata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Wannabegay...unde iti este decentza in exprimare?

    Apoi de cand si pana cand trebuie sa fiu neaparat de aceeasi parere cu tine? Am spus si o repet: ACCEPT nu a furat bani.
    Tu stai in America. Eu stau in Romania, lucrez in comunitatea asta si dau zi de zi nas in nas cu toate informatiile si problemele comunitatii. Stiu primul tot ce se intampla. Ca simplu gay din Romania care stie tot ce se intampla, iti spun ca nu se poate vorbi de delapidare de fonduri sau de hotzii.
    Nu cred ca trebuia absolut deloc sa te deranjeze ca mi-am spus parerea atata timp cat spui ca promovezi discutiile si dezbaterile.
    Eu am 32 de ani, iar tu vreo 19. Copilaria ta isi spune cuvantul.
    Si nu pup in fund ACCEPTUL cum insinuezi ca sa vreau vreo functie pe acolo. Am eu destule functii. Nu am nevoie de alta bataie de cap. Dar nu mi se pare deloc frumoasa atitudinea ta.
    Iar "4. mahalaua=dunareanu"... daca atat te duce capul, fie cum vrei.
    Eu sunt un revolutionar, un tip sincer si direct care supara pe multi. Asta sunt eu... cine ma aprecieaza bine, cine nu, iar bine. Nu imi schimb eu valorile si principile doar ca sa nu supar pe nimeni. O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am zis nicaieri ca dunareanu = mahala. nicaieri! doar ca ce a iesit din intrebarea pana la urma justa a lui vlad e o mahala

    daca nu puteati raspunde la intrebare cu cifre input-output, poate era mai simplu sa nu o faceti. asa ati devenit clar tinta tuturor.

    daca e nevoie, eu imi cer scuze, pana la urma stiu ca indiferent de cuvintele schimbate intre noi, avem o cauza comuna.

    mai erau lucruri de spus, dar mai bine tac si sa se incheie cu povestea asta.

    * chiar aveti gura mare !

    RăspundețiȘtergere
  5. povestea cu usa cortului se referea la altcineva, dvs. chiar sunteti f f f sensibil. oh, deja e otv aici

    RăspundețiȘtergere