marți, 15 decembrie 2009

Miss travesty 2009 - receptarea la tv

Am asteptat linistite sa vedem care vor fi urmarile concursului. Si iata ce ne-a iesit:

- stiri: cele mai obiective la pro tv, malitioase la prima tv (nu mi-a placut partea cu " sau mai putin artistice")

- emisiuni:
1.de departe cea mai fair-play la NCN - min 32, prezentatorul , constantin trofin, intrand chiar in jocul lui lucian dunareanu cand a aratat spre el spunand ,, nu esti barbat adevarat" , ceva de genul
2. cea mai proasta prezentare - madalin ionescu cel intepat, nu cumva sa banuiasca vai cineva ca ar putea sa altceva decat un barbat ,, adevarat", acces direct , emisiunea din 23 noiembrie, de la min 24 ; frumoasa prezenta shakira , nice legs si ce sa mai , ne-a placut mult de tot ( ea este cea care a vorbit pt presa si la gayfest? Nu am reusit sa ne lamurim )
3. un show pacatos - emisiunea din 27 noiembrie - a pus chiar de un nou concurs travesty, reapare shakira . acum daca fata asta ajunge sa fie cunoscuta aparand la fiecare emisiune despre travesty , mai bine ea decat stim noi cine. A fost amuzant, coprezentatorul nesuferit, ca de obicei. mi s-a parut ca pustoaica aceea pusa acolo sa dea din fund, sa fie goala si proasta, era vulgara. ii dadeau clasa concurentii. ce nu am inteles: e permis ca barbat travestit sa iti dai jos peruca? asta a facut katanga la sfarsitul show-ului. si am vazut din inregistrari ca si la concursul de miss. nu se incalca ceva reguli? oricum katanga a fost preferata mea la miss, mereu zambitoare, mereu cu replici amuzante.

Recunoastem ca nu ne-am facut mari, probabil nu ne vom face niciodata. Sunt inca precum in adolescenta cand ma visam pe scena, fiind chiar idolul meu, in mijlocul unui public care ma aclama. Dap, iar acum eram prezentatoare a unei emisiuni, dar gen NCN, si eu intrebam pe lucian dunareanu: dar femei travesti nu exista? dar, stiti, barbatii care se travestesc apar intre alte minoritati sexuale in comunitatea lgbt, defileaza la gayfest... si apoi, eh, apoi acceptam propunerea lui de a ma travesti. Da, ma si vedeam cu o barbuta, nemacheata, cu pantaloni si mainile in buzunar, si apucandu-ma a la hip-hopperi cu mainile de prohab. Dar la tocuri nu renuntam! Da, si ma uitam mereu la d-l dunareanu sa vad daca fac bine. A fost amuzant, chiar a fost. Nu cred insa ca voi vedea curand un prezentator marsand la o asa propunere sau chiar propunand el sa se travesteasca. Poate o femeie, un barbat - no way.

* incercat si stiri din presa scrisa, nu prea ne-a iesit: toate trimiteau spre filmarea de la pro tv

sms catre iubita: ninge cu fulgi mari ca in povesti! trec pe cantece de craciun. ti-am spus azi cat te iubesc de mult?

4 comentarii:

  1. Sms-ul catre iubita face tot :X:X:X:X
    Cat de frumos! Zapada si iubita..si nimic altceva. O zi splendita!

    RăspundețiȘtergere
  2. si tie o zi minunata! daca nu ar fi asa obosita de la munca, sunt singura ca ar vrea sa ne batem cu zapada sau sa facem un om de zapada :)

    sa imi caut, pt orice evenutualitate, manusile

    RăspundețiȘtergere
  3. in Buzau ninge cam asa cum ningea in copilarie, doar ca fulgii nu mai sunt atat de mari, ninsoarea nu mai e atat de lina , iar oamenii nu mai sunt atat de zambitori..Si ce daca? Eu tot am facut un drum de 30 de minute(de la munca acasa) intr-o ora si 40. Iti jur ca am mers prin zapada cu castile in urechi(Europa FM) , si la un moment dat, in plin centrul orasului am inceput sa cant Santa Baby...
    M-am simtit vesel ca un catel toata ziua(sau ma rog, asa cum se presupune ca e un catel vesel:P); ei, dar iesitul afara in ninsoare m-a dus inapoi cu vreo 20 de ani. Si acum cand iti scriu mai am un zambet de vitel tembel pe fata. E ok sa fii fericit doar pentru ca ninge, nu ?
    Hugs la tine si la iubita >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. pe mine ma mai apuca sa fredonez cantece de craciun si in afara sezonului.

    hugs to you too!

    RăspundețiȘtergere