vineri, 25 decembrie 2009

alea alea - din lipsa de inspiratie

brad - cica prima data cand a venit cu ideea am zis tu il imbodobesti. nu recunosc nimic. adevarul e ca nu ma pricep la aranjamente, de orice fel. ea a zis acolo pui glob, pus glob. nu a iesit foarte rau. are cateva inimioare agatate in acelasi loc, dar nu arata rau in ansamblu. oricum ideea conteaza.

transformat dormitorul in depozit. acolo sunt hainele, bradul si florile de la ea si orice fel de geanta, valiza. sta mereu inchis. din cauza de motan.

fiecare pe la casele lui. nu e craciunul sarbatoarea familiei? asa ca fiecare la casele lui. incerc sa ma consolez cu ideea ca nu sunt decat niste zile obisnuite din an. cred ca la fel va trebui sa spun si de revelion. traditia ei zice ca treb sa faca revelionul cu sora. traditia mea zice ca treb sa faci langa persoana iubita. eh, mai bine nu mai vorb despre. asta e situatia. voi supravietui.

probabil voi merge la ai mei. deja l-au ales pe frate-miu ca negociator. cica s-a convenit sa nu vorb despre politica. oricum nu am de gand sa ma simt prea ca acasa in caz ca, din cauza de alcool, se uita conventia sa pot sa plec cat mai repede. luat cadouri, spre sa le placa.

astept sa treaca cat mai repede craciunul. doooooooooooooor!!!!!!!!

* era sa uit, scuze: sarbatori fericite si ...( zau ca nu ma decurc cu urarile) tot ce va doriti - sau partea cu doritul e pentru anul nou? ramane doar: sarbatori fericite! whatever that means.

2 comentarii:

  1. Traditia mea zice ca trebuie sa petreci sarbatoarea cu persoana care conteaza. Cel care A CONTAT m-a cautat chiar azi, de Craciun. A inviat raposatul. Vrea sa fim din nou impreuna. Eu nu mai vreau. Asa ca schimbam traditia si bagam picioru'
    Nu pot fi invinovatit ca nu mai vreau acum cand e prea tarziu, nu? Tu ce crezi ?
    E pentru prima data in multi ani de zile cand chiar savurez singuratatea. Ma complac in ea.
    P.S. E vorba de cel pentru care am scris "marele final (al unui mare nimic)"

    RăspundețiȘtergere
  2. daca e prima data singur poate fi interesant. eu as fi ales altfel: cu el si un grup de prieteni si l-as evitat toata seara si as fi avut a lot of fun. cica in perioada asta suntem mai vulnerabili, unii acum se gandesc sa profite sau sa redevina romantici. sau ne trezim backup planuri.
    eu stiu cat e de tarziu... oricum decizii din astea cu ciobe reincalzite nu se iau acum.
    amana-l. eu asa as face. bine, mie nu imi plac ciorbele reincalzite.

    RăspundețiȘtergere