sâmbătă, 22 august 2009

trying to find myself

nu am chef sa mai pun un post cu back, nici nu stiu cat de corect ar fi. tot ce pot face e sa dorm si sa dorm si sa dorm, rar mai intru pe bloguri si imi amintesc si e bine ca e un loc la care ma pot raporta. stabil. mai e si ea desigur. ma gandeam chiar sa imi recitesc blogul si asta e o metoda de a-ti aminti. cum poti abrutiza o persoana? dar e simplu: ii iei somnul, ii ceri deadlinuri imposibile, presiune, stres. schimbi locul, totul, nu mai ramane nimic cu care sa relationeze, nimic din viata anterioara. si nu ii oferi nici o motivatie clara, faci pt ca asa trebuie, de ce pui intrebari, asa fac toti, nu ti se cere creier, ala il folosesti pt a fi robot, pt a te executa. poate dramatizez, poate voi reciti candva acest post si voi zambi, dar ... asta pana cand va trebui sa reiau experienta, nu va fi cu nimic mai usor atunci pt ca acum am trecut prin asta. ii urasc si nici macar nu stiu pe cine, e mai usor cand e indreptat sentimentul spre o persoana, daca e o institutie cu cine te lupti si apoi de ce accepti?

uneori imi doresc sa fi fost lucratoare la banda, sa am o munca pur mecanica, sa iti fie ftt creierul , prostitutia intelectuala e mult mai grava. lobotomia.

ocazie f buna sa imi cer scuze daca acum doua sapt am intrat pe blogurile voastre si am postat tampenii pt ca refuzam sa fac ce mi se cere. pana la urma mi-a ajuns cutitul la os si a trebuit sa ma execut, dar cat am putut am fugit. sorry again.

*cand ma voi trezi sper sa fi putut sterge din memorie ultima saptamana, sa nu ma fi inrait

2 comentarii:

  1. O sa vina cu siguranta ziua cand vei zambi , si o sa treaca toate . De obicei eu incep sa arunc cu pietre intr-o casa de sticla atunci cand fac ceva sub presiune , sau pentru ca asa mi se cere . Plus de asta , lucratoare la banda cum spui tu ca voiai sa fii , ti-ar fi ftt creierul mai tare decat asa . Am fost pus in situatia de tot rahatul de a lucra pe banda , si , crede-ma , nu e pic de relaxare sau autosuficienta in asta . E chiar mai rau . Te coboara sub talpa melculuii , si o simti acut , indiferent cat de inteligent esti , si doare al dracu' , pentru ca suntem oameni .
    Asa ca pune mana si aduna-te !Am un amic care imi spune mereu , citez : "Lasa mai , ca altii au murit si n-au avut nimic" :P

    RăspundețiȘtergere
  2. lucratoare la banda - adica sa faci lucruri mecanice cu corpul si mintea sa nu iti fie afectata. pt tine o fi fost greu, zic si eu, pt ca aveai minte. dar uite uneori eu imi doresc sa nu fi mers mai departe, undeva sa fi ales alt drum, sa fi fost o rama, un vierme, poate pt ei o fi mai usor. nu sunt depresiva, doar ma aberez, scot din mine tot ce e mai urat pt ca e timpul sa fac curatenie. atat.

    si de murit nu mor eu asa usor, sunt prea a dracu pt asta. :))))

    RăspundețiȘtergere