sâmbătă, 8 august 2009

back

si ar treb sa imi fie rusine ca am disparut asa fara sa zic nimic. adica na, spune in descriere ca scriu cand am eu chef, dar se presupunea ca e vorba doar de chef. ori acum a fost cu totul altceva. disparut cica in concediu. a fost mai curand si serviciu si concediu. si eu dat banii inainte ca sa fiu sigura ca o sa si plec cu adevarat din orasul asta plin de praf si zgomot ( v-am zis ca pe aici, pe la mine prin cartier, cand nu urla cainii, urla gasca de oameni veseli din parculetul din fata blocului?!). dar si cu banii dati, tot nu imi venea sa plec. si am amanat absolut pt ultima clipa totul. cu lista si tot am uitat acasa lucruri importante, pt ca lista era incompleta, bineinteles. oricum a fost un haos plecarea, nici nu prea m-am distrat. sa imi amintesc sa nu mai plec niciodata, dar niciodata, in gasca. dat acolo peste copii plini de bani, oricum nu imi plac mie in mod deosebit copiii, dar de soiul acesta chiar am oroare. asa ca eu cred ca am platit pt ca nu mi-am luat la revedere.

poate reusesc sa imi fac pana la sfarsitul verii macar un week-end cu ea mai pe gustul meu. sper, slabe sanse, dar -cum era?- speranta moare ultima. sighisoara ar fi in plan. stiu orasul prea bine, ea deloc, dar ma simt bine acolo.

acum munca, oh, munca la greu, deci daca ma vedeti pe aici e sigur o incercare de a scapa de munca si e grav. chiar nu mai am ce cauta pe aici in urmatoarea saptamana. nu e de gluma!

5 comentarii:

  1. Draga Ana , cred ca o sa ma satur sa citesc blogul tau cand si-o intarca dracul copiii a doua oara . Numai elegant nu suna ce-am spus eu, dar imi place de mor stilul tau !
    Te-ai gandit sa te apuci de scris ? Serios acum , ai talent , minte ai cat sa dai si la altii , cursivitate nu mai zic , cat despre umor , daca o sa ma ingras de ras , pe tine dau vina , sa stii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. lipsesc si eu o vreme si uite ca se intampla lucruri frumoase: oameni noi pe aici. dar nu mai faceti glume ca eu scriu nu stiu cum ca eu incerc sa scriu cum vorbesc si cand e sa vorbesc nu imi vine ca ... imi e lene.

    las ca intru si eu pe la tine sa vad ce si cum

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa o crezi tu ca dispar asa usor :P! Oricum , sar'naaaa ca ai intrat si pe la blogu' meu , iar de scris , srii SUPERB !
    Cat despre gaura de sarpe in care teoretic m-as fi ascuns... mi-e atat de lene draga ana-maria , incat mai degraba stau sa pice bomba peste mine.
    P.S. Pozitia "barza" e intr-un picior . Ma intreb daca nu cumva ar fi fost mai bine "cocostarc"... Oare suna mai relevant ?
    P.S. 2 : Indiferent ce faci , lasa totul balta si mai posteaza si tu ceva. Si ma bucur enorm ca te-am cunoscut:).Punct

    RăspundețiȘtergere
  4. m-au sunat de la librarie, au sosit cartile (nu mai stiu unde comentam eu, la care post, mi-e lene sa caut:P)

    a zis ca mi le-a pus deoparte, cele doua exemplare, nu-s pe rafturi, tb mers, spus ca am fct comanda si cerute.

    suna-ti datornicii :P si spune-mi cum vrei sa facem :) putem fie sa ne intalnim sa mergem impreuna, fie ne ducem fiecare cand are timp si ne luam exemplarul. pe mine ma cheama ileana negrea (nu-i un secret:P), spui ca am fct eu comanda si una din carti era pt tine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. saaaau le iau eu pe amandoua si ne intalnim cand poti tu.

    nu stiu... cum zici tu.

    (fara legatura, cuvantul de verificat comentariul e 'scrum', hihi)

    RăspundețiȘtergere