sâmbătă, 3 octombrie 2009

petitie contra eliberarii unui pedofil (celebru)

aflat prima data stirile despre prinderea dupa 30 a lui roman polanski la wannabegay - erau doar stirile seci, fara niciun fel de opinie a lui vlad. nu am inteles din stirile din link foarte clar care e diferenta dintre franta in care se refugiase pentru a nu fi pedepsit si elvetia in care fusese prins - nu era tot europa?

m-am bucurat cand am citit ca cineva gandeste ca mine, dak- un pedofil trebuie pedepsit indiferent de cat timp a trecut de la fapta, amanuntul ca este celebru nu ii scuza mizeria.

va invit deci, daca ati fost la fel de revoltati in fata posibilitatii de a se creea un precedent pentru un pedofil - roman polanski - sa semnati aceasta petitie.

stiu ca mi-a iesit f sec. aseara iesise mult mai bine. acum sunt obosita, e dimineata si ploua. nu vreau sa va conving prin vorbe frumoase. imaginati-va doar un barbat de 45 de ani drogand o tanara de 13 si maltratand-o. si acum nu stati, luati atitudine: semnand. multumesc.

*ah, si daca tot v-am stricat cu asa rugaminte week-endul(mii de scuze, dar trebuia sa zic de petitie)si daca tot am umplut postarea asta cu linkuri, ramanand in tema, mai luati unul: din zonagay aflati ca daca te culci cu baietei, esti gay - nu pedofil. inainte erai preot si in grija ta iti lasau parintii copiii, dar asta nu mai conteaza. caci esti gay, da? vorba lui dak, daca se culcau cu fetite ramaneau pedofili? sau ce altceva mai inventau?

3 comentarii:

  1. poti vota pe www.wannabegay.org pentru premiile anti-gay 2009!

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimb de linkuri?
    www.angelicuss.beanangel.ro
    contact: angelicuss@beanangel.ro
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca iti place blogul meu il vei adauga. daca imi place blogul tau il voi adauga. nu fac schimb de dragul schimbului. sper ca nu te-am suparat si daca da, asta e :D

    RăspundețiȘtergere