duminică, 23 august 2009

naomi la mamaia 2009

pot sa zic si de rau?hai ca prea de bine pare asa ca o sustinem doar pt ca e trans. ea acolo e o cantareata si asa vrea sa fie perceputa si apreciata doar din acest punct de vedere. deci:
1. mie nu imi place coafura. genul electrocutat nu mi-a placut niciodata, se potriveste cu rochia, dar..
2.rochia desi frumoasa nu cred ca o avantajeaza. par f subtiri picioarele si are ea asa sanii mari? parca ii avea mai mici. per ansamblu, clar a crescut in privinta lookului, stylish clar.
3. cantecul e frumos, mesajul e frumos , e frumos sa te adresezi unor oameni si sa ceri iubire, adica dincolo de orice toti suntem la fel, si iubirea ne defineste nu ura, dar ... nu cred ca acest cantec ii scoate in evidenta posibilitatile vocale precum deja celebra "salcie".

altfel, ii tin pumnii tare tare si sper sa castiga in sfarsit locul I ca sa mearga mai departe in cariera ei, oriunde ar fi acel mai departe.

nu vi se pare si voua ca evolutia lui naomi seamana putin si cu evolutia comunitatii si a societatii in ansamblu? credeti ca a avut si ea o contributie iesind in fata? ( si in bine, si in bineee). amintiti-va de transexuala/travestita de la ultimul gayfest, ce frumos a vorbit, ce decent era imbracata - vorbesc de tipa cu tunsoare frantuzeasca la peruca cred. adica toate criticile sunt asumate si incearca si ele sa se schimbe. daca tot ies la vorbitor si le multumim ca o fac, au mai lucrat la imagine si - in bine.

*moment in care imi pun cenusa in cap: bucuroasa de aparitia unei blog al unei transexuale am intrat sigura intr-o cearta intre ele. Caci da, ca orice femei, si ele au rafuielile lor. Era vorba despre filmarea aceea cu caracter privat in care naomi injura si avea barba. Acum ala de e sfant sa dea cu piatra - ca si eu am avut betiile mele si nu oi fi fost o lady atunci. Barba nu am ca nu am :D . dar nu asta este, dincolo de caracterul privat al filmarii - astept veninul dana, imi pregatesc vena - acest filmulet a aparut cand naomi era in preselectie la mamaia. Adica nu e frumos. Momentul nu era bine ales ( sau poate era?)-exista un moment pt asa ceva???. Imi place sa cred ca naivitatea mea, nu - ii zic direct, prostia mea - m-a lasa atrasa in asa ceva, dar tu? - hai mai ca sigur esti mai desteapta decat mine.
**acum pot astepta eu mult si bine sa mai rectionezi la internationala mea, hau, hau.

8 comentarii:

  1. Pe mine florin moldovan , alias naomi , ma scoate din toti pepenii , mi se pare ca sufera de un vedetism ieftin , in consecinta nu imi pasa nici cat negru sub unghie daca pierde sau castiga.
    Detestabila atitudinea lui din ultimii ani , ca si asocierea comunitate gay - naomi. Nu el ne reprezinta .

    RăspundețiȘtergere
  2. dar cine ne reprezinta? si de ce nu si el? adica exista, nu ii poti nega existenta si e parte din aceasta comunitate ca ne place sau nu. de ce nu ies in fata alti transexuali? mi se va raspunde ca prin definitie transexualii sunt retrasi. ei, din pozitia lor retrasa nu ajuta f mult. e usor sa stai deoparte si sa judeci pe cei care fac ceva , asa cum ii duce si pe ei capul: bine sau rau.

    acum pana una alta am auzit straighteri spunand a dracu transexuala are voce. deja nu o vad doar ca trans, ci ca om. si eu zic ca e un castiga asta. ca e al ei sau al comunitatii? cat timp nu isi neaga si nu are cum sa isi nege caracterul transexual tot ce se spune bine despre ea , e de bine pt noi toti. nu dati cu pietre, discutam.

    RăspundețiȘtergere
  3. E ok gandirea ta, intradevar si eu am avut betiile mele, doar ca diferenta e ca eu knd sunt beata ma comport ca o femeie beata nu ca un barbat beat ;). Barba nu am nici eu stai linistita :)) transexualele nu au barba.....
    Cat despre Naomi...are voce si atat si eu nu discriminez "sexualitatea" lui, discriminez caracterul infect, prostia ridicata la rang de arta si vedetismul intolerand....La urma urmei mai sunt multi ca el si nu neaparat travestiti sunt kiar str8 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. aha, deci mai e o sansa cu internationala? eu stiu ca tipul a avut o copilarie destul de aiurea. nu stiu daca asta nu cantareste in balanta. in rest, banuiesc ca sunt lucruri care imi scapa. nu ma uit la acasa tv.

    trebuie totusi sa recunosti ca s-a mai cizelat fata. accepta criticile si se schimba in bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Melodia lu' Naomi.
    Prima data am ascultat cu ochii deschisi si m-am gandit ca citisem pe Angelicuss o informatie cum ca personaju' a facut trotoaru' in Germania.
    A doua oara am ascultat tot cu ochii deschisi - si m-am gandit la acelasi lucru.
    A treia oara am ascultat cu ochii inchisi si mi-am zis: ma, asta se tine cu degetele de nas de canta asa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu dau cu pietre in nimeni , ca am eu si asa prea multe cucuie de la cate lovituri am primit . Pur si simplu sunt total de acord cu faptul ca lupul isi schimba parul , dar naravul ba . Ca are stil acum , nu e meritul lui (la florin moldovan ma refer) ; cred mai degraba ca s-a gasit un suflet milostiv care sa ii spele imaginea cat de cat .

    RăspundețiȘtergere