joi, 22 iulie 2010

cea mai urata forma de misoginism

cea mai urata forma de misoginism, dar urata rau, in sensul de anormala, impotriva firii ( si tocmai eu ma gasesc sa vorb despre normalitate), este femeia care discrimineaza femei. intalnesti asa ceva in general in functiile de conducere. a razbit greu intr-o lume a barbatilor si te uraste pe tine, pustoaica care zambeste, e vesela, degajata si vai - blonda, caci tu chiar crezi ca vei reusi mai usor unde ea a reusit cu inteligenta ei extraordinara???
hei, daca zambesc si sunt simpatica si am lipici, nu inseamna ca nu am creier. tu judeci inainte sa cunosti. tu pui piedici mai mari decat un barbat. mitocaniilor unor barbati am invatat sa le raspundem, dar cum raspunzi unei femei care face alta femeie sa planga umilind-o, facand-o proasta direct sau indirect?
eu am gasit o singura metoda: ii intri sub piele, ca oricum va reusi candva sa treaca peste ambalaj, si - cand ii va fi lumea mai draga - atunci ii raspunzi cu ignorarea. pt ca inteligenta conteaza, tot respectul, dar trebuie sa fii inainte de toate OM.

3 comentarii:

  1. si daca te uraste chiar daca nu (mai) esti blonda, nu prea zambesti de fel si da, esti degajata? ce te faci atunci? (bine, are si motive, nu zic nu, dar ce ma fac?:P)

    RăspundețiȘtergere
  2. te feresti, o ignori, schimbi jobul - sunt cele mai scarboase sefe femeile misogine.

    RăspundețiȘtergere
  3. rectific: cel mai scarbos sef este o femeie misogina. am probleme cu ce gen sa folosesc, cum sa fac acordul de parca as vorb despre transexuali :D

    RăspundețiȘtergere