miercuri, 30 iunie 2010

plictiseala

planificam vacanta. eu vreau sa fie in abis, cu surprize, poate neplacute, dar planificata in mare, nu in detalii - sa ne intelegem nesemnificative. da, stiu, pot ruina concediul. dar poate fi si placut asa.

altfel. plictiseala cum zice si titlul. citit mai mult carti de specialitate, care sigur nu v-ar interesa. despre un sistem care e putred, dar noi ne agatam de mituri pentru ca ... nu vrem sa acceptam ca se scufunda corabia. asta in mare. mai mult nu are sens, mai mult e doar statistica. dap, chiar si cu date refuzam evidentul.

ah, si citit prin metrou, pe unde am apucat ,, amantul dnei chatterley". nu mi-a placut. dar deloc. frumos in final conflictul vointelor celor doi indragostiti, dar in ansamblu cartea nu m-a impresionat. poate pt ca am citit prima varianta a cartii. poate. dar ideea ca femeii ii revine instinctualul, iar barbatului intelectul, sa fim seriosi - ideea e rasuflata.

vacanta placuta va urez si voua si v-as ura si soare, dar soarele imi e prieten doar sub umbrela sau sub sapcuta. asa ca va urez doar zile insorite si cam atat. sa vad cand ma va mai apuca dorul de scris pe aici.

2 comentarii: